Глаголи и глаголски облици за 5. разред

 

Кликни на слику!

Присетимо се градива!
КВИЗОВИ (Worldwall)

Глаголски вид

Глаголски облици

Глаголски облици и глаголи

Повратни глаголи

Повратни глаголи 2

Инфинитивна основа

Глаголски род

Глаголски вид 2

Глаголски род 2

Глаголски вид 3

Глаголски род 3

Глаголски род 4

Глаголски род 5

КВИЗОВИ (Quizzes)

Глаголи и глаголски облици

Глаголски вид и род

Глаголи и глаголски облици 2

Глаголи и глаголски облици 3

Глаголски вид

Глаголски род

Инфинитивна и презентска основа

Глаголски облици

Глаголски облици 2

Правопис

 КВИЗОВИ (LearningApps)

Глаголски облици

Видски парови

Повратни глаголи

Глаголски род

Глаголски вид

Презентска основа

Глаголски род 2

Глаголски вид 2

Глаголски род 3

Глаголски вид и род

Глаголски вид 3

Инфинитив и инфинитивна основа

Глаголски вид 4

Глаголски вид и род

ЗЕЛЕНА УЧИОНИЦА

Глаголски вид

Глаголски род

Глаголи

Презент

Презентска основа

Инфинитивна основа

Инфинитив и презент

Перфекат

Перфекат и футур први

Основе, вид и род

Глаголи и глаголски облици

Глаголски облициКоментари

  1. Едукације и видеи одлични, савршено за вежбање. Веома забавно.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар